Equip

QUI SOM?

Xavier Fina

Director

Llicenciat en Filosofia (UAB) i màster en gestió cultural (UB). Ha estat coordinador acadèmic del Màster en gestió cultural de la Universitat de Barcelona i professor de Polítiques Culturals a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és cap del Departament de Producció i Gestió Cultural de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha estat Director de Continguts de l’Observatori Basc de la Cultura (2006-2010).

Va formar part de l’Oficina del Comissionat per al Consell de la Cultura i de les Arts de Catalunya. És autor de diverses publicacions en l’àmbit de l’estudi dels sectors i les polítiques culturals i participa com expert en diferents espais de treball vinculats a la planificació estratègica.

Aintzane Larrabeiti

Sòcia-consultora

Llicenciada en Filosofia (Universitat de Deusto), Màster en gestió cultural i Doctorant en oci i potencial humà (UD). La seva carrera professional està vinculada a l’àmbit cultural, tant en l’administració pública como a la universitat i l’empresa privada.

Ha treballat com a consultora en àrees relacionades amb les polítiques culturals, la planificació estratègica, l’educació de l’oci, la gestió de la qualitat i els recursos humans. Ha estat coordinadora de l’assistència tècnica de l’Observatori Basc de la Cultura (2006-2010). Col·labora amb ICC Consultors des de 2006, empresa a la que es va incorporar el 2012 com a sòcia-consultora.

Xavier Guijarro

Tècnic d'Investigació

Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha col·laborat en diferents recerques i és autor d’informes de resultats per a diverses institucions públiques. Ha realitzat el Màster d’Investigació en Sociologia Aplicada (MISA-UAB) i s’ha especialitzat en l’anàlisi de dades quantitatives. La seva tesi doctoral aplica la tècnica dels models d’equacions estructurals i el disseny experimental per estudiar la formació d’opinions respecte la política social. Ha participat en diverses entitats locals i, actualment, és el president d’una de les entitats amb més presència de la seva ciutat, els Blaus de Granollers.